Choď na obsah Choď na menu
 


Prečo som tak dlho nič nepísala a nepridávala?

12. 2. 2020

Ahojte ľudkovia! Po veľmi, veľmi, naozaj veľmi dlhej dobe som tu znova. Aj keď predpokladám, že tento blog už nikto nečíta a nikto naň nechodí (aj ja by som to po takej dlhej dobe neaktivity robila), napriek tomu stále dúfam, že sa mi podarí obnoviť to, nad čím som úplne zanevrela. Dôvody, prečo to tak bolo, boli úplne prosté a myslím, že aj dosť zrejmé. Nejdem sa teraz na nič vyhovárať, pretože fakt, že to dopadlo takto je len a len moja chyba. Mala som toho veľa, nemala som čas, musela som sa veľa učiť a keď už som nejaké to voľno, napr. cez prázniny mala - mohla som nejaký ten čas aspoň venovať blogu, no ja - pomerne lenivá a nezodpovedná osôbka - som ten čas trávila úplne iným spôsobom, a úprimne ma ani nenapadlo pomyslieť na to, že ja mám vlastne nejaký ten blog. Niekoľkokrát som ho za tú dobu aj navštívila a začala rozpisovať články, ktoré však skončili v rozpísaných a nedokončených a aspoň okrajovo už tie zverejnené poupravovala, kedže ich pôvodná verzia sa mi vôbec nepáčila. Pretože je faktom, že za tú dobu (tie 2 roky) som vyrástla a veľa vecí sa zmenilo. To je úplne normálne a prirodzené. A ani neviem, ako sa to stalo. 

Celým týmto článkom som vás len chcela informovať o tom, ako to bolo a že s týmto blogom rozhodne nekončím, aj keď som na to už párkrát pomyslela (pretože buďme úprimní, má to vôbec zmysel, keď sem podľa všetkého nikto nechodí a píšem si tu len sama so sebou?), a zároveň som sa aj chcela ospravedlniť za to, že som sa na to takto neplánovane vybodla. Mrzí ma to.

Tiež by som týmto chcela povedať, že sa pokúsim obnoviť moju aktivitu na tomto blogu a pridávať čo najviac článkov, aby to znova nedopadlo takto. Netvrdím, že to bude hneď a rýchlo sa všetko vráti do starých koľají. Stále sa budem musieť učiť, stále toho budem mať veľa, a teraz ešte aj viac než doteraz. Ale pokúsim sa využiť aspoň nejaký svoj voľný čas a dokázať aspoň raz, že sa tento sen môže stať realitou. Kedže ja som ten typ osoby, ktorá má veľa fantázie, snov, nápadov a podobne, ale nič preto, aby som ich uskutočnila nerobím, a len o tom rozmýšľam a snívam, aké by to bolo. A naozaj to chcem zmeniť, pretože si tým len hatám cestu k svojmu šťastiu.

Ale vrátim sa späť k tomu podstatnému. 

Najradšej by som bola, keby sa mi podarilo pridať článok aspoň raz týždenne - ešte lepšie by bolo dvakrát. Ale uvidím, ako to celé pôjde a koľko budem mať času. Zatiaľ sa mi podarí pridať článok možno len raz, dvakrát za mesiac, ale naozaj sa budem pokúšať byť čo najviac aktívna. Teraz sa totiž musím pripravovať a sústrediť na príjmačky, ktoré ma onedlho čakajú a momentálne je to pre mňa veľmi dôležité, takže, ako som už písala, hneď to tak ľahko nepôjde... Ale keď budú prázdniny, alebo budeme mať nejaké voľno a tiež aj cez víkendy, kedy mám toho času o niečo viac tak sa ho pokúsim využiť a niečo napísať. A tiež aj keď budem chorá, čo som napr. teraz a to je asi aj dôvodom, prečo som sa k tomuto dokopala. A som tak rada, že som to urobila.

Tiež sa môže stať, že jedno obdobie budem pridávať veľa článkov a často, a potom napríklad taký mesiac nič nepridám. Tu ide zase o ten voľný čas, niekedy ho mám proste viac a niekedy menej. Ale pre tentokrát sa vás pokúsim informovať, ak nastane takáto situácia. Najhoršie je to ku koncu roka, alebo polroka kedy si učitelia na poslednú chvíľu spomenú, že vlastne ešte nemáme dopísane písomky a potom píšeme všetko naraz. Takže vtedy budem pravdepodobne menej aktívna. 

Ak by ste mali nejaké otázky, alebo nejasnosti, pokojne mi píšte na e-mail k tomuto blogu, ktorý máte spomenutý hneď v úvode blogu a v moduloch, alebo do komentárov. Ja sa pokúsim urobiť z tohto blogu pekné a príjemné miesto na relax, kde sa nebude nudiť čítaním 5 článkov :)

 

To by bolo z mojej strany asi všetko. Dúfam, že chápete moju situáciu a že napriek tomu, ako dlho som nebola aktívna vás tento blog neomrzel:) 

Ďakujem za trpezlivosť. 

- E

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.